not everything is visible
Ontdek wat onze andere zienswijze je oplevert

The
creative
strategy
people

Samenlevingen, economieën en sectoren evolueren steeds sneller. Hoe word én blijf je succesvol in zo’n wereld? Door de slimste te zijn, de snelste, de eerste, de flexibelste en vooral: de creatiefste.

Dat kan niemand alleen. Want niemand heeft alle wijsheid – en creativiteit – in pacht. Nieuwe creatieve strategieën ontwikkelen en implementeren is altijd teamwork. Daarom werkt The Invisible Men met een internationaal netwerk van experts die ons helpen om als één team, samen met jou en je mensen, de beste strategie en oplossing voor je vraagstuk te ontwikkelen en uit te rollen. Wie er waar en wanneer aansluit hangt af van jouw uitdaging. We kiezen bewust voor diversiteit, geen eenheidsworst of vastgeroest team.

Samen brengen wij je cultuur in beweging.

Ontdek wat onze andere zienswijze je oplevert

Kijk breder en
graaf dieper.

We helpen je bij het vinden van creatieve oplossingen en formuleren winnende strategieën voor wat op ’t eerste gezicht verbazingwekkend normale uitdagingen lijken. We ontdekken oplossingen en ideeën die simpelweg nooit het daglicht zouden zien, als je de problematiek benadert met traditionele denkwijzen. Mijd daarom consultants die te veel op safe spelen, platgetreden paden inslaan,in hokjes denken en keurig binnen de lijntjes kleuren. Voor een echt winnende, game-changing strategie is een breder blikveld nodig.

Denk branche overschrijdend.

Methoden en oplossingen van de ene branche, lenen zich soms verrassend genoeg ook voor een totaal andere branche. Dat wordt vaak niet gezien, omdat mensen niet verder kijken dan de eigen sector: de mores operandi en de concurrentie binnen die sector. Dat leidt tot generieke oplossingen, inwisselbare merken en gelijksoortige marketingstrategieën.

Dat maakt ons anders. Want wij kijken juist wél over de schutting. Want wie wil blijven winnen, moet anders zijn dan de rest. Zichzelf onderscheiden. Bakens durven te verzetten. Niet trends volgen, maar trends zetten. Daar is lef en moed voor nodig. Maar je weet: no guts, no glory.

Weer zo’n business-as-usual corporate consultancy rapport of zie je liever een game-changing creatieve strategie?

Brainstorm bereikt
windkracht 10.

Het gaat niet om ons. Het gaat om jou, je bedrijf, je merk(en), je opdrachtgevers, je klanten, je consumenten, je medewerkers. Daarom is onze Creatieve Strategie altijd een co-creatie.

Samen gaan we stevig aan de bak. Het gaat schuren, kraken en piepen. We vragen je het hemd van ’t lijf. Schoppen tegen heilige huisjes. Gaan intensief met je brainstormen en lossen zo problemen op die anderen niet konden oplossen. We trekken alle registers open voor dé doorbraakstrategie, dé game changer die je businessmodel echt verder helpt. En future-proof maakt.

Doe mij maar zo’n brainstorm!

We kunnen hier de zaken nog zo mooi voorspiegelen, het verschil van onze aanpak moet je vooral ervaren. En de beste manier daarvoor ons uitnodigen voor een brainstorm.

Jon Morris
Wie zit er achter The Invisible Men? Jonathan Morris. Kraakt elke harde noot

Jon heeft 20 jaar gewerkt in de creatieve conceptwereld voor Nederlandse en internationale bedrijven. Daardoor heeft hij scherp oog ontwikkeld voor het identificeren van cruciale strategische kwesties. Die gave combineert hij als geen ander met het vermogen om brancheoverschreidend te denken. En om zaken als kennis, data, haalbaarheid en strategische besluitvormingsprocessen met elkaar te verbinden. Hij spreekt de taal van de boardroom maar ook van de werkvloer. Zijn competitieve mindset en creatieve opvoeding staan garant voor de meest creatieve oplossingen en een winnende aanpak. Dat alles maakt zijn rol bij The Invisible Men voor het vormgeven en uitrollen van strategische plannen onmisbaar. Hijzelf opereert liefst onzichtbaar voor de buitenwacht, maar zijn resultaten mogen gezien worden. 

Liselot Leemkolk
Wie zit er achter The Invisible Men? Liselot van de Leemkolk. De sterke vrouw achter the invisible men

Zelfs de briljantste man wordt nóg beter als hij is omringd door vrouwen. Zoals Liselot van de Leemkolk. Een topper als het gaat om het plegen van research. Een kei in het organiseren, plannen en begeleiden van processen. Zij zorgt voor structuur bij het plannen en implementeren van onze oplossingen. Daarbij combineert ze een helikopterview met een scherpe focus op de kleinste details. Die waardevolle expertise heeft Liselot jarenlang ingezet op corporate niveau. Voor de meest toonaangevende nationale en internationale bedrijven en via diverse functies in de creatieve industrie. Reden waarom Liselot zich bij The Invisible Men als een vis in het water voelt. Ondanks dat ‘Men’ in de naam…

Samen zien
we nog
veel meer

The Invisible Men met een internationaal netwerk van experts die ons helpen om de beste strategie en oplossing voor je vraagstuk te ontwikkelen en uit te rollen.