not everything is visible

Onze
aanpak is
zichbaar
anders

Ontdek wat onze andere zienswijze je oplevert

Strategy
meets creativity
meets implementation

De aanpak van The Invisible Men is hét slimme alternatief voor de traditionele marketing-, sales-, business consultants. We denken niet alleen brancheoverschreidend, maar werken ook op de raakvlakken van strategie, creativiteit, branding én – last but not least  – de implementatie van alle mooie plannen. Al deze variabelen beïnvloeden elkaar immers en kunnen bijdragen aan het oplossen van een probleem, of het creëren van nieuwe kansen.

Alles wat we doen, doen we in nauwe samenwerking en co-creatie met opdrachtgever. We doen het samen met jou! Of je nu de eigenaar bent van een onderneming, de marketing directeur, hoofd sales of directeur logistiek. Voor iedereen dus die beslissende rol heeft of anderszins belanghebbende (stakeholder) bent binnen een organisatie. In tegenstelling tot de meeste reguliere consultants werken wij altijd volgens de ‘done with you’ methode.

Jouw doel is ons doel. Jouw droom is onze droom. Daar trekken we alle registers voor open.

We doen alles om de juiste data en informatie boven water te krijgen voor de juiste creatieve strategie, waarmee je organisatie ook in de toekomst verder komt. En verder groeit, in eigen land of over de grens.

Wat betekent
winnen voor jou?

Wij bieden je creatieve kruisbestuiving en optimale synergie tussen inzichten, data, vormgeving, marketing en merkprincipes. Dat vereist hyperfocus. En dat lukt alleen als we eerst definiëren wat winnen en winst voor jou inhoudt. Is dat meer dan geld verdienen? Een groter marktaandeel? Groei van het bedrijf?

Tevreden aandeelhouders? Blije klanten? De concurrent vóór blijven? Een beter milieu? Of een andere positieve bijdrage aan de samenleving? Hoe beter we weten wat winnen voor jou betekent, hoe scherper onze focus.

hoe wij werken

1. Kennismaking & dialoog

Je wilt graag een gevoel hebben bij wie we zijn, hoe we denken, de kennis die we in huis hebben en bovenal òf we de juiste partij voor elkaar zijn. Want je werkt graag met iemand waar je mee klikt. Waarmee je samen de uitdaging aan gaat.

2. Onderzoek & inspiratie

Voor het creëren van draagvlak en participatie binnen je team, is content wat zorgt voor een boeiend gesprek essentieel. Zowel vanuit de markt, doelgroepen en vanuit je organisatie. Een goede start is het halve werk.

3. Analyse & feedback

Jij wilt weten waar je staat en de feiten op tafel hebben. Wat gaat er goed, wat gaat er niet goed? We vertellen je níet wat je al weet maar brengen nieuwe dingen aan het licht. Samen met de juiste experts staan we stil bij de inzichten en werpen we een blik op de toekomst.

4. Creatieve strategie

Een effective oplossing die doelen bereikt en realiseerbaar is, dat is wat je zoekt. Met een unieke combinatie van commerciële en creatieve intelligentie bedenken we samen een game-changing strategie.

5. Concept & design

Nu wil je de nieuwe strategie vertaald zien in jouw organisatie en aanbod. Zodat het niet alleen bij mooie woorden blijft, maar ook tastbaar wordt gemaakt. We ontwerpen het mechanisme (concept) en middels design geven we het een identiteit.

6. Implementatie & resultaat

De zekerheid dat het goed gedaan wordt. Van denken naar doen, mouwen opstropen en doorgaan tot het werkt. Dat is wat je van ons mag verwachten. Met een pragmatische insteek, een dosis aan vakkennis en jarenlange (realisatie)ervaring zorgen wij dat je het maximale uit je budget haalt. En dat de oplossing staat als een huis.

1
2
3
4
5
6

Gebaande paden
leiden meestal naar
de bekende weg.

Nieuwe kansen zien?

De wereld verandert continu. Concurrentie is moordend. En kan uit de meest onverwachte hoeken komen. Net als nieuwe kansen, oplossingen en groeimogelijkheden overigens. De frisse blik van buitenaf maakt ze zichtbaar. Vraag ons dus gerust om een second look.